Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Menuplan for Januar

Se hvad vi skal spise i januar

Madplanen for januar 2025

Hovedret

1. Januar:
Klar suppe m/supperis og flutes

2. Januar:
Fiskefilet m/persillesovs, gulerødder og kartofler

3. Januar:
Stegt kyllingelår m/kyllingeskysovs, agurkesalat og kartofler

4. Januar:
Farseret porre m/skysovs, blomkål og kartofler

5. Januar:
Benløse fugle (gris) m/kartofler, skysovs og majsblanding

6. Januar:
Sprængt kam m/lys sovs, euromix og kartofler

7. Januar:
Millionbøf med grøntsager, kartoffelmos og bønner

8. Januar:
Kyllingefrikadeller m/kyllingeskysovs, salat og kartofler

9. Januar:
Baconrulle m/skysovs, rødbeder og kartofler

10. Januar:
Hvidvinsdampet sej m/sennepssovs, broccoli og kartofler

11. Januar:
Boller i selleri m/kartofler og solbærsyltetøj

12. Januar:
Rullesteg m/skysovs, rødkål og kartofler

13. Januar:
Fynsk gullasch (gris) m/kartoffelmos og salat

14. Januar:
Nakke, sprængt m/brunkål, kartofler og sennep

15. Januar:
Hjerter i flødesovs m/blomkål og kartofler

16. Januar:
Kogt sej m/urtesovs og kartofler

17. Januar:
Paneret flæsk m/persillesovs, gulerødder og kartofler

18. Januar:
Hvidkålsrouletter m/skysovs, surt og kartofler

19. Januar:
Røget skinke m/flødekartofler og salat

20. Januar:
Græsk farsbrød m/pikantsovs, bulgursalat og kartofler

21. Januar:
Kyllingebryst kogt m/frikassésovs, kartofler

22. Januar:
Skipperlabskovs m/rugbrød, rødbeder og purløg

23. Januar:
Fiskefrikadelle m/persillesovs, gulerodsråkost og kartofler

24. Januar:
Brændende kærlighed m/kartoffelmos og rødbeder

25. Januar:
Boller i karry m/løse ris og bønner

26. Januar:
Nakke i galla m/gallasovs, euromix og kartofler

27. Januar:
Frikadeller m/stuvet blomkål, kartofler og rødbeder

28. Januar:
Kylling i karry m/løse ris og mangochutney

29. Januar:
Bøf med løg m/bøfsovs, rosenkål og kartofler

30. Januar:
Fyldt rødspætte m/persillesovs, gulerodsråkost og kartofler

31. Januar:
Kotelet i fad m/paprikasovs, broccoli og ris

Biret

1. Januar:
Fløderand og fersken

2. Januar:
Æbleskiver m/jordbærmarmelade

3. Januar:
Vaniljeis m/chokoladesovs

4. Januar:
Henkogte pærer m/makronfløde

5. Januar:
Æblekage m/flødeskum

6. Januar:
Kirsebærsuppe m/tvebakker

7. Januar:
Frugtsalat m/flødeskum

8. Januar:
Risengrød m/kanelsukker og smør

9. Januar:
Sveskegrød m/mælk

10. Januar:
Pandekager m/jordbærsyltetøj

11. Januar:
Panna cotta m/bagte blommer

12. Januar:
Ananasfromage m/flødeskum

13. Januar:
Rabarbersuppe m/flødeskum

14. Januar:
Bagte æbler med kanel og flødeskum

15. Januar:
Fersken m/makronfløde

16. Januar:
Tricoloreis

17. Januar:
Hindbærgrød m/mælk

18. Januar:
Sveskekage m/flødeskum

19. Januar:
Kakaofromage m/flødeskum

20. Januar:
Abrikosgrød m/mælk

21. Januar:
Æbletærte m/fløde-fraiche

22. Januar:
Kærnemælkssuppe m/rosiner

23. Januar:
Hyldebærsuppe m/tvebakker

24. Januar:
Æbleskiver m/jordbærmarmelade

25. Januar:
Ymerdessert m/solbærsyltetøj

26. Januar:
Appelsinfromage m/flødeskum

27. Januar:
Nougatis m/vafler

28. Januar:
Æblesuppe m/flødeskum

29. Januar:
Risengrød m/kanelsukker og smør

30. Januar:
Pærer, henkogt m/flødeskum

31. Januar:
Jordbærgrød m/mælk