Menuplan for februar
Se hvad vi skal spise i februar
Hovedret:
1. februar:
Stroganoff (gris)
Kartoffelmos, salat
2. februar:
Hamburgerryg
Jævnet smørsovs, blomkålsblanding, kartofler
3. februar:
Sprængt nakke
Stuvet spinat, kartofler
4. februar:
Gullasch
Kartoffelmos, asier
5. februar:
Nakkekotelet
Skysovs, rødkålssalat, kartofler
6. februar:
Fiskefrikadeller
Persillesovs, gulerødder, kartofler
7. februar:
Stegt kyllingelår
Kyllingeskysovs, salat, kartofler
8. februar:
Boller i selleri
Kartofler, rødbeder
9. februar:
Husarsteg
Champignonsovs, kløvede gulerødder, kartofler
10. februar:
Sprængt kam
Lys sovs, ærter, kartofler
11. februar:
Karbonade
Grønærter, kartofler
12. februar:
Fynsk millionbøf (gris)
Cocktailpølser, ærter, mos, salat
13. februar:
Hvidvinsdampet sej
Sennepssovs, babykarotter, kartofler
14. februar:
Stegt lever med løg
Skysovs, rosenkål, kartofler
15. februar:
Hvidkålsrouletter
Skysovs, surt og kartofler
16. februar:
Nakkesteg
Skysovs, rødkål, kartofler
17. februar:
Kogt og røget skinke
Aspargessovs, euromix, kartofler
18. februar:
Frikadeller
Stuvet hvidkål, kartofler
19. februar:
Blomkålssuppe
Flütes
20. februar:
Fiskefilet
Persillesovs, råkost, kartofler
21. februar:
Kyllingekotelet
Kyllingeskysovs, majsblanding, kartofler
22. februar:
Frederiks favoritgryde
Kartoffelmos, surt
23. februar:
Sprængt okse
Sur-sødsovs, timian gulerødder, kartofler
24. februar:
Boller i karry
Løse ris, gulerødder
25. februar:
Rullesteg
Skysovs, rødkål, kartofler
26. februar:
Fiskefrikadelle
Persillesovs, gulerodsråkost, kartofler
27. februar:
Kyllingebryst kogt
Frikassesovs, kartofler
28. februar:
Bøf med løg
Bøfsovs, grøn salat og kartofler
Biret:
1. februar:
Mannabudding
Kirsebærsovs
2. februar:
Mokkafromage
Flødeskum
3. februar:
Henkogte æbler
Makronfløde
4. februar:
Pandekager
Jordbærsyltetøj
5. februar:
Sveskegrød
Mælk
6. februar:
Solbærsuppe
Flødeskum
7. februar:
Frugtsalat
Råcreme
8. februar:
Panna cotta
Bagte blommer
9. februar:
Jordbærfromage
Flødeskum
10. februar:
Æblegrød
Mælk
11. februar:
Fersken
Flødeskum
12. februar:
Ymerdessert
Solbærsyltetøj
13. februar:
Blandet frugtgrød
Mælk
14. februar:
Kærnemælkssuppe
Rosiner
15. februar:
Vaniljeis
Jordbærsovs
16. februar:
Ananasfromage
Flødeskum
17. februar:
Kirsebærsuppe
Tvebakker
18. februar:
Æbletærte
Flødeskum
19. februar:
Abrikosgrød
Mælk
20. februar:
Pærer henkogt
Makronfløde
21. februar:
Risengrød
Kanelsukker, smør
22. februar:
Chokoladebudding
Flødeskum
23. februar:
Citronfromage
Flødeskum
24. februar:
Hyldebærsuppe
Tvebakker
25. februar:
Tarteletter 1 stk.
Høns i asparges
26. februar:
Pandekager
Jordbærsyltetøj
27. februar:
Bagte æbler med kanel
Flødeskum
28. februar:
Jordbærgrød
Mælk