Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Menuplan for februar

Se hvad vi skal spise i februar

Madplanen for februar

Hovedret:

1. februar:
Stroganoff (gris)

Kartoffelmos, salat

2. februar:
Hamburgerryg 

Jævnet smørsovs, blomkålsblanding, kartofler

3. februar:
Sprængt nakke 

Stuvet spinat, kartofler

4. februar:
Gullasch 

Kartoffelmos, asier

5. februar:
Nakkekotelet 

Skysovs, rødkålssalat, kartofler

6. februar:
Fiskefrikadeller

Persillesovs, gulerødder, kartofler

7. februar:
Stegt kyllingelår 

Kyllingeskysovs, salat, kartofler

8. februar:
Boller i selleri 

Kartofler, rødbeder

9. februar:
Husarsteg 

Champignonsovs, kløvede gulerødder, kartofler

10. februar:
Sprængt kam

Lys sovs, ærter, kartofler

11. februar:
Karbonade

Grønærter, kartofler

12. februar:
Fynsk millionbøf (gris)

Cocktailpølser, ærter, mos, salat

13. februar:
Hvidvinsdampet sej

Sennepssovs, babykarotter, kartofler

14. februar:
Stegt lever med løg

Skysovs, rosenkål, kartofler

15. februar:
Hvidkålsrouletter

Skysovs, surt og kartofler

16. februar:
Nakkesteg

Skysovs, rødkål, kartofler

17. februar:
Kogt og røget skinke

Aspargessovs, euromix, kartofler

18. februar:
Frikadeller

Stuvet hvidkål, kartofler

19. februar:
Blomkålssuppe

Flütes

20. februar:
Fiskefilet

Persillesovs, råkost, kartofler

21. februar:
Kyllingekotelet

Kyllingeskysovs, majsblanding, kartofler

22. februar:
Frederiks favoritgryde

Kartoffelmos, surt

23. februar:
Sprængt okse

Sur-sødsovs, timian gulerødder, kartofler

24. februar:
Boller i karry

Løse ris, gulerødder

25. februar:
Rullesteg

Skysovs, rødkål, kartofler

26. februar:
Fiskefrikadelle

Persillesovs, gulerodsråkost, kartofler

27. februar:
Kyllingebryst kogt

Frikassesovs, kartofler

28. februar:
Bøf med løg

Bøfsovs, grøn salat og kartofler

Biret:

1. februar:
Mannabudding

Kirsebærsovs

2. februar:
Mokkafromage

Flødeskum

3. februar:
Henkogte æbler

Makronfløde

4. februar:
Pandekager

Jordbærsyltetøj

5. februar:
Sveskegrød

Mælk

6. februar:
Solbærsuppe

Flødeskum

7. februar:
Frugtsalat

Råcreme

8. februar:
Panna cotta

Bagte blommer

9. februar:
Jordbærfromage

Flødeskum

10. februar:
Æblegrød

Mælk

11. februar:
Fersken

Flødeskum

12. februar:
Ymerdessert

Solbærsyltetøj

13. februar:
Blandet frugtgrød

Mælk

14. februar:
Kærnemælkssuppe

Rosiner

15. februar:
Vaniljeis

Jordbærsovs

16. februar:
Ananasfromage

Flødeskum

17. februar:
Kirsebærsuppe

Tvebakker

18. februar:
Æbletærte

Flødeskum

19. februar:
Abrikosgrød

Mælk

20. februar:
Pærer henkogt

Makronfløde

21. februar:
Risengrød

Kanelsukker, smør

22. februar:
Chokoladebudding

Flødeskum

23. februar:
Citronfromage

Flødeskum

24. februar:
Hyldebærsuppe

Tvebakker

25. februar:
Tarteletter 1 stk.

Høns i asparges

26. februar:
Pandekager

Jordbærsyltetøj

27. februar:
Bagte æbler med kanel

Flødeskum

28. februar:
Jordbærgrød

Mælk