Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Menuen april

Se hvad skal vi spise i april

Menuen for april

Hovedret

1. april: Fiskefrikadelle m/persillesovs, gulerodsråkost, kartofler

2. april: Bøf med løg m/bøfsovs, blomkålsblanding, kartofler

3. april: Kyllingekotelet m/kyllingeskysovs, mormorsalat, kartofler

4. april: Sprængt nakke m/stuvet spinat, kartofler

5. april: Hvidkålsrouletter m/skysovs, surt, kartofler

6. april: Svinekam m/skysovs, rødkål, kartofler

7. april: Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler, rødbeder

8. april: Klar suppe m/supperis og flutes

9. april: Kogt sej m/tomatsovs, broccoli, kartofler

10. april: Stroganoff (gris) m/kartoffelmos, salat

11. april: Hjerter i flødesovs m/blomkål, kartofler

12. april: Boller i selleri m/kartofler og solbærsyltetøj

13. april: Kalvesteg a la Marie m/skysovs, timianbagte gulerødder, kartofler

14. april: Forloren hare m/skysovs, blomkål, kartofler

15. april: Fiskefilet m/persillesovs, råkost, kartofler

16. april: BBQ-kylling m/paprikasovs, broccoli, kartofler

17. april: Røget skinke m/flødekartofler, salat

18. april: Lammekølle m/skysovs, agurkesalat, kartofler

19. april: Gullasch m/kartoffelmos, bønner

20. april: Nakkekotelet m/champignonsovs, karotter, ovnbagte kartofler

21. april: Benløse fugle (gris) m/kartofler, skysovs, blomkålsblanding

22. april: Sprængt kam m/lys sovs, ærter, kartofler

23. april: Stegte kyllingelår m/kyllingeskysovs, majsblanding, kartofler

24. april: Fyldt rødspætte m/hollandaisesovs, gulerodssalat, kartofler

25. april: Millionbøf med grøntsager m/kartoffelmos, surt

26. april: Farseret porre m/skysovs, blomkål, kartofler

27. april: Nakkesteg m/skysovs, rødkål, kartofler

28. april: Boller i karry m/løse ris, ærter

29. april: Hamburgerryg m/aspargessovs, euromix, kartofler

30. april: Medister m/stuvet blomkål, kartofler, surt

Biret:

 

1. april: Æbletærte m/flødeskum

2. april: Blandet frugtgrød m/mælk

3. april: Pærer henkogt m/makronfløde

4. april: Is tricolore m/vafler

5. april: Mannabudding m/jordbærsovs

6. april: Ananasfromage m/flødeskum

7. april: Hyldebærsuppe m/tvebakker

8. april: Tartelet - 1 stk. m/høns i asparges

9. april: Risengrød m/kanelsukker, smør

10. april: Blommegrød m/mælk

11. april: Henkogte æbler m/makronfløde

12. april: Chokoladebudding m/flødeskum

13. april: Romfromage m/kirsebærsovs

14. april: Jordbærgrød m/mælk

15. april: Solbærsuppe m/creme fraiche

16. april: Bagte æbler med kanel m/flødeskum

17. april: Pære Belle Helene m/is

18. april: Frugtsalat m/råcreme

19. april: Fløderand m/hindbærsovs

20. april: Citronfromage m/flødeskum

21. april: Islagkage

22. april: Abrikosgrød m/mælk

23. april: Pandekager m/jordbærsyltetøj

24. april: Risengrød m/kanelsukker, smør

25. april: Fersken m/flødeskum

26. april: Æblekage m/flødeskum

27. april: Kakaofromage m/flødeskum

28. april: Sveskegrød m/mælk

29. april: Kirsebærsuppe m/tvebakker

30. april: Bagte æbler m/kanel og flødeskum