Menuen april
Se hvad skal vi spise i april
Hovedret
1. april: Fiskefrikadelle m/persillesovs, gulerodsråkost, kartofler
2. april: Bøf med løg m/bøfsovs, blomkålsblanding, kartofler
3. april: Kyllingekotelet m/kyllingeskysovs, mormorsalat, kartofler
4. april: Sprængt nakke m/stuvet spinat, kartofler
5. april: Hvidkålsrouletter m/skysovs, surt, kartofler
6. april: Svinekam m/skysovs, rødkål, kartofler
7. april: Frikadeller m/stuvet hvidkål, kartofler, rødbeder
8. april: Klar suppe m/supperis og flutes
9. april: Kogt sej m/tomatsovs, broccoli, kartofler
10. april: Stroganoff (gris) m/kartoffelmos, salat
11. april: Hjerter i flødesovs m/blomkål, kartofler
12. april: Boller i selleri m/kartofler og solbærsyltetøj
13. april: Kalvesteg a la Marie m/skysovs, timianbagte gulerødder, kartofler
14. april: Forloren hare m/skysovs, blomkål, kartofler
15. april: Fiskefilet m/persillesovs, råkost, kartofler
16. april: BBQ-kylling m/paprikasovs, broccoli, kartofler
17. april: Røget skinke m/flødekartofler, salat
18. april: Lammekølle m/skysovs, agurkesalat, kartofler
19. april: Gullasch m/kartoffelmos, bønner
20. april: Nakkekotelet m/champignonsovs, karotter, ovnbagte kartofler
21. april: Benløse fugle (gris) m/kartofler, skysovs, blomkålsblanding
22. april: Sprængt kam m/lys sovs, ærter, kartofler
23. april: Stegte kyllingelår m/kyllingeskysovs, majsblanding, kartofler
24. april: Fyldt rødspætte m/hollandaisesovs, gulerodssalat, kartofler
25. april: Millionbøf med grøntsager m/kartoffelmos, surt
26. april: Farseret porre m/skysovs, blomkål, kartofler
27. april: Nakkesteg m/skysovs, rødkål, kartofler
28. april: Boller i karry m/løse ris, ærter
29. april: Hamburgerryg m/aspargessovs, euromix, kartofler
30. april: Medister m/stuvet blomkål, kartofler, surt
Biret:
1. april: Æbletærte m/flødeskum
2. april: Blandet frugtgrød m/mælk
3. april: Pærer henkogt m/makronfløde
4. april: Is tricolore m/vafler
5. april: Mannabudding m/jordbærsovs
6. april: Ananasfromage m/flødeskum
7. april: Hyldebærsuppe m/tvebakker
8. april: Tartelet - 1 stk. m/høns i asparges
9. april: Risengrød m/kanelsukker, smør
10. april: Blommegrød m/mælk
11. april: Henkogte æbler m/makronfløde
12. april: Chokoladebudding m/flødeskum
13. april: Romfromage m/kirsebærsovs
14. april: Jordbærgrød m/mælk
15. april: Solbærsuppe m/creme fraiche
16. april: Bagte æbler med kanel m/flødeskum
17. april: Pære Belle Helene m/is
18. april: Frugtsalat m/råcreme
19. april: Fløderand m/hindbærsovs
20. april: Citronfromage m/flødeskum
21. april: Islagkage
22. april: Abrikosgrød m/mælk
23. april: Pandekager m/jordbærsyltetøj
24. april: Risengrød m/kanelsukker, smør
25. april: Fersken m/flødeskum
26. april: Æblekage m/flødeskum
27. april: Kakaofromage m/flødeskum
28. april: Sveskegrød m/mælk
29. april: Kirsebærsuppe m/tvebakker
30. april: Bagte æbler m/kanel og flødeskum