Menuen marts
Se hvad skal vi spise i marts
Hovedretter:
1. marts:
Farseret porre m/skysovs, blomkål og kartofler
2. marts:
Hamburgerryg m/grønlangkål og kartofler
3. marts:
Baconrulle m/skysovs, salat og kartofler
4. marts:
Medister m/stuvet blomkål, kartofler og surt
5. marts:
Sprængt nakke m/stuvet spinat og kartofler
6. marts:
Kogt sej m/urtesovs og kartofler
7. marts:
Kyllingefrikadeller m/kyllingeskysovs, salat og kartofler
8. marts:
Millionbøf med grøntsager, kartoffelmos og surt
9. marts:
Skinkeschnitzel m/paprikasovs, bønner og ovnbagte kartofler
10. marts:
Boller i selleri m/kartofler og rødbeder
11. marts:
Frikadeller m/stuvede gulerødder, rosenkål og kartofler
12. marts:
Kylling i karry m/løse ris og mangochutney
13. marts:
Sprængt kam m/aspargessovs, ærter og kartofler
14. marts:
Fiskefrikadelle m/persillesovs, gulerodsråkost og kartofler
15. marts:
Bøf stroganoff
16. marts:
Nakkesteg stegt som vildt m/vildtsovs, timianbagte gulerødder og kartofler
17. marts:
Frederiks favoritgryde m/kartoffelmos og surt
18. marts:
Rullesteg m/skysovs, rødkål og kartofler
19. marts:
Hjerter i flødesovs m/stegte rosenkål og kartofler
20. marts:
Fiskefilet m/persillesovs, råkost og kartofler
21. marts:
Bøf Lindstrøm m/bøfsovs, blomkål og kartofler
22. marts:
Hvidkålsrouletter m/skysovs, surt og kartofler
23. marts:
Skinke, kogt og røget m/flødekartofler og salat
24. marts:
Aspargessuppe m/kødboller og flutes
25. marts:
Hvidvinsdampet sej m/sennepssovs, gulerødder og kartofler
26. marts:
Svensk pølseret m/haricots Verts
27. marts:
Stegt kyllingelår m/kyllingeskysovs, salat og kartofler
28. marts:
Paneret flæsk m/persillesovs, rødbeder og kartofler
29. marts:
Boller i karry m/løse ris og rosenkål
30. marts:
Kogt okse m/sur-sød sovs, bønner og kartofler
31. marts:
Farseret porre m/skysovs, kløvede gulerødder og kartofler
Biretter:
1. marts:
Frugtsalat m/råcreme
2. marts:
Hyldeblomstfromage m/flødeskum
3. marts:
Risengrød m/kanelsukker, smør
4. marts:
Kirsebærsuppe m/tvebakker
5. marts:
Fersken m/flødeskum
6. marts:
Rabarbergrød m/mælk
7. marts:
Is tricolore m/vafler
8. marts:
Panna cotta m/bagte blommer
9. marts:
Kærnemælksfromage m/jordbærsovs
10. marts:
Bagte æbler med kanel og flødeskum
11. marts:
Abrikosgrød m/mælk
12. marts:
Hyldebærsuppe m/tvebakker
13. marts:
Pandekager m/jordbærsyltetøj
14. marts:
Pærer henkogt m/makronfløde
15. marts:
Yoghurt-hindbærdessert
16. marts:
Mokkafromage m/flødeskum
17. marts:
Sveskegrød m/mælk
18. marts:
Kærnemælkssuppe m/rosiner
19. marts:
Frugtsalat m/flødeskum
20. marts:
Æblesuppe m/flødeskum
21. marts:
Jordbærgrød m/mælk
22. marts:
Rismelsbudding m/kirsebærsovs
23. marts:
Appelsinfromage m/flødeskum
24. marts:
Tartelet 1 stk.m/skinke og grønærter
25. marts:
Æbletærte m/flødeskum
26. marts:
Solbærsuppe m/flødeskum
27. marts:
Nougatis
28. marts:
Ymerdessert m/ssolbærsyltetøj
29. marts:
Stikkelsbærgrød m/mælk
30. marts:
itronfromage m/flødeskum
31. marts:
Pandekager m/jordbærsyltetøj