Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Menuen marts

Se hvad skal vi spise i marts

Menuen for marts

Hovedretter:

1. marts: 
Farseret porre m/skysovs, blomkål og kartofler

2. marts:
Hamburgerryg m/grønlangkål og kartofler

3. marts:
Baconrulle m/skysovs, salat og kartofler

4. marts:
Medister m/stuvet blomkål, kartofler og surt

5. marts:
Sprængt nakke m/stuvet spinat og kartofler

6. marts:
Kogt sej m/urtesovs og kartofler

7. marts:
Kyllingefrikadeller m/kyllingeskysovs, salat og kartofler

8. marts:
Millionbøf med grøntsager, kartoffelmos og surt

9. marts:
Skinkeschnitzel m/paprikasovs, bønner og ovnbagte kartofler

10. marts:
Boller i selleri m/kartofler og rødbeder

11. marts:
Frikadeller m/stuvede gulerødder, rosenkål og kartofler

12. marts:
Kylling i karry m/løse ris og mangochutney

13. marts:
Sprængt kam m/aspargessovs, ærter og kartofler

14. marts:
Fiskefrikadelle m/persillesovs, gulerodsråkost og kartofler

15. marts:
Bøf stroganoff

16. marts:
Nakkesteg stegt som vildt m/vildtsovs, timianbagte gulerødder og kartofler

17. marts:
Frederiks favoritgryde m/kartoffelmos og surt

18. marts:
Rullesteg m/skysovs, rødkål og kartofler

19. marts:
Hjerter i flødesovs m/stegte rosenkål og kartofler

20. marts:
Fiskefilet m/persillesovs, råkost og kartofler

21. marts:
Bøf Lindstrøm m/bøfsovs, blomkål og kartofler

22. marts:
Hvidkålsrouletter m/skysovs, surt og kartofler

23. marts:
Skinke, kogt og røget m/flødekartofler og salat

24. marts:
Aspargessuppe m/kødboller og flutes

25. marts:
Hvidvinsdampet sej m/sennepssovs, gulerødder og kartofler

26. marts:
Svensk pølseret m/haricots Verts

27. marts:
Stegt kyllingelår m/kyllingeskysovs, salat og kartofler

28. marts:
Paneret flæsk m/persillesovs, rødbeder og kartofler

29. marts:
Boller i karry m/løse ris og rosenkål

30. marts:
Kogt okse m/sur-sød sovs, bønner og kartofler

31. marts:
Farseret porre m/skysovs, kløvede gulerødder og kartofler

Biretter:

1. marts:
Frugtsalat m/råcreme

2. marts: 
Hyldeblomstfromage m/flødeskum

3. marts: 
Risengrød m/kanelsukker, smør

4. marts: 
Kirsebærsuppe m/tvebakker

5. marts: 
Fersken m/flødeskum

6. marts: 
Rabarbergrød m/mælk

7. marts: 
Is tricolore m/vafler

8. marts: 
Panna cotta m/bagte blommer

9. marts: 
Kærnemælksfromage m/jordbærsovs

10. marts: 
Bagte æbler med kanel og flødeskum

11. marts: 
Abrikosgrød m/mælk

12. marts:
Hyldebærsuppe m/tvebakker

13. marts: 
Pandekager m/jordbærsyltetøj

14. marts: 
Pærer henkogt m/makronfløde

15. marts: 
Yoghurt-hindbærdessert

16. marts: 
Mokkafromage m/flødeskum

17. marts: 
Sveskegrød m/mælk

18. marts: 
Kærnemælkssuppe m/rosiner

19. marts: 
Frugtsalat m/flødeskum

20. marts: 
Æblesuppe m/flødeskum

21. marts: 
Jordbærgrød m/mælk

22. marts: 
Rismelsbudding m/kirsebærsovs

23. marts: 
Appelsinfromage m/flødeskum

24. marts: 
Tartelet 1 stk.m/skinke og grønærter

25. marts: 
Æbletærte m/flødeskum

26. marts: 
Solbærsuppe m/flødeskum

27. marts: 
Nougatis

28. marts: 
Ymerdessert m/ssolbærsyltetøj

29. marts: 
Stikkelsbærgrød m/mælk

30. marts: 
itronfromage m/flødeskum

31. marts: 
Pandekager m/jordbærsyltetøj