Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Tilbudsleder til Substitutionsklinikken ved Center for Sociale indsatser

Center for Sociale indsatser søger en tilbudsleder til Substitutionsklinikken

Er du vild med ledelse og kan lide at skabe resultater gennem andre mennesker – og kan du gennem ord og handlinger skabe retningen for et ambulatorium for stofafhængige?

Så læs med her.

Substitutionsklinikken er et specialiseret behandlingstilbud med afsæt i Servicelovens § 101 samt Sundhedslovens § 142. Klinikken behandler årligt mere end 300 borgere fra Varde, Vejen, Fanø og Esbjerg Kommune, hvoraf hovedparten modtager substitutionsbehandling, mens en mindre del får lægeordineret heroin. Tilbuddet består af behandlere med forskellige fagligheder bestående af pædagoger, sekretær, socialrådgivere, sygeplejersker, læger samt social og sundhedsassistenter, som arbejder tværprofessionelt og koordinerende i forhold til en helhedsorienteret og sammenhængende medicinsk og socialfaglig behandling. Der er i alt ca. 30 medarbejdere.

Behandlingen er brugerorienteret og hviler på principperne for skadereduktion med en recovery-orienteret rehabiliterende tilgang. Behandlingsmålene afstemmes med brugernes håb, ønsker, drømme og formåen, ligesom vi vægter sammenhængen mellem de social- og sundhedsfaglige indsatser højt, hvor borgeren inddrages mest mulig i egen behandling.

Du kan læse mere om misbrugsbehandling her: https://www.esbjerg.dk/hjaelp-og-pleje/stoette-til-hjemloese/misbrugsbehandling

Om jobbet
Som tilbudsleder har du en stærk lederprofil, som er drevet af lyst til at arbejde med socialt udsatte. Dine vigtigste opgaver er samlet omkring drift, personale og udvikling, hvor fagligheden har et stærkt fokus på såvel den socialfaglige indsats på den ene side, som den medicinske behandling på den anden.

Du skal kunne inspirere, motivere og skabe en tydelig vision for medarbejdere, hvor stort kendskab til kerneopgaven er afgørende for, at du kan omsætte faglig retning og struktur for hvordan opgaverne skal løses. Samtidig skal du have blik for at drive en sund arbejdskultur, der sikrer trivslen og god opgaveløsning hos medarbejderne, til gavn for brugerne. Dette sker blandt andet ved synlighed og tilgængelighed samt en anerkendende ledelsestilgang, hvor ærlighed, pålidelighed og etik er i højsædet.

Substitutionsklinikken er en afdeling i Center for Sociale Indsatser, under Social barn-ung-voksen i Esbjerg kommune. Parallelt med ledelsesopgaven i eget tilbud, vil du indgå i en ledelsesgruppe sammen med 15 andre tilbudsledere samt centerledelsen. Her forventes det, at du kan lede ind og op i det kommunalpolitiske system, som sker ved aktiv deltagelse og ansvar i leder- og udviklende møder samt tværgående opgaver, hvor fokus er på den samlede organisation, vision og strategiske sigtelinjer samt MED-system og arbejdsmiljøsystemer.  

Du kan læse mere om Center for Sociale Indsatser her: https://www.esbjerg.dk/hjaelp-og-pleje/handicap-og-psykiatri/stoette-til-psykisk-saarbare

Du kan læse mere om Borger & Arbejdsmarked og Social barn-ung-voksen her: https://www.esbjerg.dk/om-kommunen/organisation/borger-arbejdsmarked

Dine kompetencer:

  • Relevant social- eller sundhedsfaglig uddannelse på bachelorniveau
  • Diplom i ledelse eller er villig til at påbegynde uddannelsen indenfor et år efter ansættelsen
  • Ledelseserfaring indenfor det sundheds- og/eller socialfaglige område
  • Erfaring fra rusmiddelbehandling
  • Godt kendskab til social- og psykiatriområdet
  • Evner at kunne udvikle på tilbuddene til borgerne
  • Evner til at facilitere det gode arbejdsmiljø og opgaveløsning
  • Erfaring med tværprofessionelt samarbejde
  • Gode kommunikative evner, mundtligt såvel som skriftligt
  • Kendskab til kommunalpolitiske landskab
  • Flair for it

Vi tilbyder
  • Mentorordning
  • Diplom i ledelse eller anden relevant lederuddannelse
  • Ledelsessparring
  • Fagligt og udviklende miljø
  • Kompetente medarbejdere og lederkolleger
  • Ambitiøs klinik og kommune

Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt.
Tiltrædelsen er pr 1. oktober 2024 eller hurtigst derefter.

Ansættelsen er på lederaftale og uden øvre arbejdstid og sker efter gældende overenskomst og principperne for ny løn.

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Der indhentes straffe- og børneattest efter gældende regler i Esbjerg kommune.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Centerchef Lone Stengaard, mail: LST@esbjerg.dk, mobil: 29 42 74 72 eller områdeleder Ann-Britt Lilleøre, mail: ANLIL@esbjerg.dk, mobil: 21 56 99 75.


Ansøgningsfrist:
16. august 2024

Ansættelsessamtaler: Samtaler vil blive afholdt i uge 35 (tirsdag den 27. & torsdag den 29. august)

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”Send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, CV og relevant dokumentation.
 

Fakta

Arbejdstid

Fuldtid

Ansættelsesvilkår

Fastansættelse

Ansøgningsfrist

16-08-2024 23:59

Tiltrædelse

1. oktober 2024

Kontaktperson

Lone Stengaard
Telefon 29 42 74 72