Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Socialfaglig medarbejder til botilbud i Ribe

Nysgerrig og modig socialfaglig medarbejder søges til botilbud i Ribe

Du mangler måske egentlig ikke et job, men blev alligevel nysgerrig. Måske kan du genkende dig selv i nogle af de følgende udsagn:
 

  1. Du er modig. Du har mod til at udvikle dig og lære nye ting. Du tør sige, at du er uenig og argumenterer fagligt for dine valg. Du begår fejl som alle andre mennesker, og erkender fejl som en mulighed for at blive klogere.
     
  2. Du er nysgerrig. Du formår at se ind bag adfærden og går på jagt efter mulige forklaringer. Du stiller undrende spørgsmål for at forstå, hvad der motiverer borgerne og dine kollegaer. Hos os får du mulighed for at udvikle din faglighed ved deltagelse i møder, kurser, sparring og temadage.
     
  3. Du drikker også kaffen kold.  Borgernes trivsel er vores kerneopgave. Så du formår at stille kaffen til side, når borgerne og opgaven kalder på dig. Vi er 7 kollegaer, der fordeler 21 borgere imellem os. Du vil derfor primært være sammen med 3-4 borgere på en dag.
     
  4. Du nyder tid sammen med borgeren. Meget af vores daglige arbejde foregår i borgerens lejlighed på borgerens præmisser. Du er tålmodig og støtter borgeren med de daglige gøremål og plejeopgaver i borgerens tempo. Du udstråler ro og nyder at give håndmassage, se TV sammen eller hygge med en kop kaffe.
     
  5. Du er god til at samarbejde. Du sætter en ære i at løfte i flok. Hos os hjælper vi hinanden med at løse opgaverne. Du handler og tager ansvar, uanset om du samarbejder med pedellen, kollegaer eller pårørende. Vi arbejder sammen for det gode arbejdsmiljø og finder arbejdsglæden ved at fejre de små succeser.

Så er det jo dig vi mangler på Botilbuddet Bøge Allé 123-125-127

Vi søger 1 socialfaglig medarbejder pr. 1. september 2024 eller snarest muligt. Stillingen er på 30 – 37 timer om ugen.

Så er du Social- og sundhedsassistent, pædagog, PAU, ergoterapeut eller har anden relevant faglig uddannelse, så ser vi gerne din ansøgning. Erfaring med KRAP og alternativ kommunikation er en fordel.

På Bøge Allé 123-125-127 bor 21 borgere pt. i alderen 39-81 år med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Der er samtidig andre diagnoser som demens, psykiske lidelser og funktionstab i varierende grad. Vi stiler efter at give hver borger et individuelt tilbud med udgangspunkt i borgerens udviklingspotentiale, behov og ønsker, så de kan mestre eget liv, så meget som muligt.

Du kan læse mere om os her: Bøge allé 123-125-127
Eller du kan se en video fra Udviklingscenter Vest: UCV

Personalegruppen tæller 28 medarbejdere og består af socialpædagoger, PAU, ergoterapeut, SSA, SSH og omsorgsmedhjælpere. Vi har også plads til dig og din faglighed.

Vi arbejder med skiftende vagter i dag- og aftenvagt. Arbejdstiden ligger i tidsrummet fra kl. 07.00 – 22.00, samt arbejde enten hver anden eller hver tredje weekend og på helligdage.

Hvis du har lyst til at høre mere om os, er du velkommen til at kontakte koordinator Karin Høiberg eller koordinator Susanne Holst på 21 54 44 06.
Pga. ferieafvikling anbefaler vi, at du kun kontakter os med seriøse henvendelser.

Eftersom tilbuddet er borgernes hjem, er det ikke muligt at besøge huset forud for ansøgningen.

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen vil blive aftalt efter principper for lokal løndannelse.

Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.

Ansøgningsfrist:
18. august 2024

Samtaler forventes afholdt i uge 35

Går du videre efter ansættelsessamtalen, vil der blive indhentet referencer fra nuværende og/eller tidligere arbejdsgiver, hvis du fortsat er i betragtning til stillingen. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet en referencer.

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”send ansøgning” nederst, og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation.

Fakta

Arbejdstid

Fuldtid

Ansættelsesvilkår

Fastansættelse

Ansøgningsfrist

18-08-2024 23:59

Tiltrædelse

1. september 2024

Kontaktperson

Koordinator Karin Høiberg eller koordinator Susanne Holst
Telefon 21 54 44 06