Velkommen til Esbjerg Kommune - Forside

Gå til hovedindhold (Tryk Enter)

Fast aftenvagt på Plejehjemmet Sirius 3 sal.

Spændende stilling som fast aftenvagt på Plejehjemmet Sirius 3 sal.

Søger du et anderledes og spændende job, er du uddannet SSH eller SSA og gerne vil have ansvaret for din egen zone med 9 beboere, i tæt samarbejde med dine øvrige 3 kollegaer, så er muligheden her nu. Vi søger en ny kollega til en fast stilling i primær aftenvagt på gennemsnitlig 28 – 30 timer pr. uge, hvor der arbejdes i 3-2 rul. Gerne med tiltrædelse 1. september 2024 eller snarest herefter.

I din dagligdag er du i tæt samarbejde med en SSA og to SSH’ere. Du vil have et tæt bånd til beboerne og pårørende, hvilket er med til at give arbejdsglæde. Ønsker du gode kollegaer, at der er fokus på det gode ældreliv og hvor det meningsfulde i dagligdagen giver værdi, så er denne stilling lige noget for dig. Vil du ligeledes være med til, at der er fokus på arbejdsmiljø, samarbejde, din personlige udvikling samt mulighed for at bidrage til nytænkning, så har du nu muligheden for at komme ombord hos os.

”Jeg som din kommende teamleder, vil sikre mig at dit arbejdsmiljø bliver godt og derfor vil du komme til en gruppe, der har en utrolig lavt fravær, nærværende ledelse og fokus på, at arbejdsliv og privatliv hænger sammen”

Som kommende ansat, vil du blive en del af et fagligt, STÆRKT og humoristisk team, der ligesom du sætter trivslen i højsæde og bidrager hertil. Trives du med udfordringer, komplekse opgaver, krav om kontinuerlig udvikling af dine kompetencer og har du lyst til at bruge din faglighed i samarbejde med engagerede kollegaer i vores Demens område, så lad os høre fra dig.

Hos os bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi vægter det gode arbejdsmiljø, og hvor der er plads til grin og smil hver dag. Vi har stort fokus på, at plejen af vores beboere leveres i tæt relation med beboere og pårørende, og hvor hverdagen skal være så normal som muligt.

Lidt om os:
Vi er 4 selvstændige afdelinger hvor både 2., 3. og 4. sal er demens afdelinger i nybyggede omgivelser, med plads og demens indrettet. Der er 26 beboere på hver etage.

Du er meget velkommen til at komme og besøge os, inden du søger stillingen, så du kan få et glimt ind i vores verden og mærke om ”vi” kunne være noget for dig. Hvis dette ønskes eller du gerne vil have stillingen uddybet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mette Lund Rasmussen, telefonnummer: på. 21 28 72 91 eller Melr@esbjerg.dk.

Løn og ansættelsesforhold følger overenskomsten mellem Kommunernes Landsforening og FOA.
 
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres.
 
Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
Ansøgningsfrist:
12. juli 2024

Ansættelsessamtaler holdes løbende.

Går du videre efter ansættelsessamtale, vil der blive indhentet referencer fra nuværende og/eller tidligere arbejdsgiver, hvis du fortsat er i betragtning til stillingen. Du vil blive informeret inden, at der bliver indhentet referencer.

Ansøgningen sendes elektronisk – klik på ”send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt andet relevant dokumentation.








 

Fakta

Arbejdstid

Deltid (over 21 timer)

Ansættelsesvilkår

Fastansættelse

Ansøgningsfrist

12-07-2024 23:59

Tiltrædelse

1. september 2024

Kontaktperson

Teamleder Mette Lund Rasmussen
Telefon 21 28 72 91